Salonrifler og biogas - DRIAS besøger sine projekter​Medarbejderne hos DRIAS stod klar onsdag morgen, mens bussen rullede ind på parkeringspladsen. Parat til en dag rundt i det danske land sprang ingeniørerne på bussen spændte og nysgerrige for, hvad dagen ville byde på.


Dagen skulle bruges på at besøge byggepladser og færdige byggerier, så DRIAS’ medarbejdere kunne se frugterne af deres hårde arbejde. Vores projekter fylder meget i hverdagen, og turen var en mulighed for medarbejderne at dele deres projekter med hinanden.


Første stop på turen

I ugerne op til turen var flere byggerier blevet foreslået, som en del af ruten. I sidste ende faldt valget på ni byggerier fordelt i Syd- og Midtjylland. Det ville bringe DRIAS fra Vejle over Vejen, inden turen ville gå hjem over Billund, med en afstikker til Varde.


DRIAS lagde dagen ud med at besøge Bækketoften i Hedensted. Byggeriet består af beskyttede boliger til unge autister og er i den sidste del af byggefasen. DRIAS kunne gå rundt i værelserne og se, hvordan man havde taget højde for brugergruppen i byggeriet. For vores ingeniører var det en god mulighed for at se, hvad deres arbejde fører med sig. Bækketoften er ikke kun en tom skal, men et sikkert hjem for mennesker, som har behov for trygge rammer.


Mere end bare et besøg

Ude foran Brørup-Hallerne stod Ejgil Thuesen fra Brørup Skydeklub og ventede på bussen. Med hjælp fra DRIAS har skydeklubben fået nye, topmoderne lokaler. Derfor var medarbejderne inviteret ned på skydebanen, hvor Ejgil havde lagt salonrifler frem. Medarbejderne delte sig i to hold, hvor den ene halvdel tog en tur rundt og så på byggeriet, mens den anden halvdel fandt skarpskytten frem. Alle fik muligheden for at skyde, og der kom hurtigt en konkurrence om hvem, der kunne ramme plet flest gange, til alles morskab. I den topmoderne skydebane stillede ingeniørerne op på række og fik tildelt 20 skud. 


Kort afstand fra Brørup Hallerne tårner Bionaturgasanlægget Holsted op i landskabet. Anlægget er Danmarks største og producerer ca. 13 mio. kubikmeter biogas, hvilket svarer til 8000 hustandes varmeforbrug.Der var arrangeret en rundvisning på det store anlæg, og driftsingeniør Morten Andersen var parat til at vise DRIAS rundt. Iført gule veste og høretelefoner begav DRIAS sig ind i den spændende virksomhed.Bionaturgasanlægget er noget for sig, både for øjnene og næsen. 


Det var en oplagt driftsingeniør, som tog DRIAS med rundt. Han fortalte om hele processen fra råvarerne ankommer, og hvordan det forarbejdes til det forlader til biogasanlægget. Biogassen udvindes fra gylle, møg og madaffald. Der hang derfor en skarp aroma på biogasanlægget, som DRIAS trak med sig resten af dagen. 


Turen bød også på et besøg hos børnehaven Møllehuset i Tistrup. Dagtilbudsleder Bente Sørensen bød DRIAS velkommen og fortalte om, hvor glade institutionen var for deres nye lokaler, hvorefter der var fri adgang for ingeniørerne til at gå rundt og se, hvordan deres arbejde var blevet udført. Børnehavens konstruktioner var til stor beundring for vores erfarne ingeniører.


Det førte ingeniørerne på loftet, hvor de tekniske installationer blev tilsynet med stor beundring. Møllehuset nye lokaler indbyder til masser af leg og gode stunder for børnene.


Højt humør hele vejen rundt

Der var sørget godt for medarbejderne på turen. Bussen var pakket med kaffe i litervis og rundstykker til at tage den værste sult fra morgenstunden. Til turen var der medbragt kage for at sørge for den søde tand. Hvert stop var en positiv oplevelse, og stemningen var i top.


Efter mange timer med en masse indtryk samledes alle medarbejderne hos DRIAS til en fælles middag for at afrunde dagen. 


Ny kollega i DRIAS
DRIAS har ansat ny konstruktionsingeniør
Læs hele nyheden
DRIAS søger 2 nye kollegaer
Vi søger 2 nye kollegaer, der på hver deres måde kan bidrage til at udvikle vores organisation yderligere. Vi søger følgende: Fagleder til bærende konstruktioner, min. 10 års erfaring. Konstruktionsingeniør, min. 3 års erfaring. Vi ser frem til at høre fra interesserede kandidater.
Læs hele nyheden
DRIAS Rådgivende ingeniører A/S udvider ejerkredsen
De to nye ansigter i ejerkredsen har været i virksomheden i en årrække, og de har begge været centrale medarbejdere i den rejse DRIAS har været på de seneste år.
Læs hele nyheden
DRIAS søger bygningskonstruktørpraktikant
​Synes du det kunne være spændende at komme i praktik i en ingeniørvirksomhed? Og har du lyst og evner til at prøve kræfter med den virkelige verden og stifte kendskab til samarbejdet mellem arkitekt- og ingeniørbranchen? Så kan vi tilbyde gode kollegiale relationer præget af godt humør og stor lyst til videndeling, en uformel omgangstone i en flad organisation samt værdier som faglig stolthed, seriøsitet, kvalitet og ordholdenhed.
Læs hele nyheden
DRIAS styrker organisationen
DRIAS har ansat ny VVS og Ventilations-fagleder og ingeniørpraktikant
Læs hele nyheden
DRIAS vinder DGNB-certificeret administrationscenter i Tørring
Sammen med RUM og KUBEN har DRIAS vundet konkurrencen om projektering af et nyt kommunalt administrationscenter i Tørring. Byggeriet skal opføres som bæredygtigt byggeri og DGNB-certificeres.
Læs hele nyheden
Nyt Beder Vandværk
DRIAS har i samarbejde med Cubo Arkitekter, Aarsleff A/S og Vand & Teknik A/S vundet konkurrencen om opførelse af et nyt vandværk i Beder, syd for Aarhus.
Læs hele nyheden
På Kanten mellem By og Land
​Endnu en gang har DRIAS vundet konkurrencen om at skulle opføre en daginstitution. Denne gang er det Bording Børnehave, som kommer under DRIAS’ kyndige hænder. DRIAS er totalrådgiver og har Søren Andersen Arkitekter med, som underrådgiver for arkitektydelserne. Skitseforslaget er lavet af Årstiderne Arkitekter.
Læs hele nyheden
Vundet opgave - BørneCentret Solbo
Ny spændende opgave er kommet i hus. DRIAS skal opføre og ombygge værelser på BørneCenter Solbo, som er en døgninstitution for unge med betydelige eller varige funktionsnedsættelser.
Læs hele nyheden
En arkitektonisk hule i bakkerne
DRIAS har i samarbejde med Cebra Architecture, 2+1 Idébureau, Opland Landskabsarkitekter og Dansk Energi Management & Esbensen vundet opgaven at opføre Skamlingsbankens nye formidlingscenter. Skamlingsbanken skal tilbage til fortidens storhedstid med forsamlinger og taler i landskabet.
Læs hele nyheden
Havnen tilbage til borgerne
DRIAS arbejder på opførelsen af 87 ejerlejligheder, hvor de første 29 ejerlejligheder i denne uge er kommet i salg. Unikt placeret på Horsens Havn får kommende beboer den bedste udsigt over fjorden.
Læs hele nyheden
Ny praktikant
Vi har tilknyttet en ny praktikant, som skal være med på vores projekter i løbet af det næste halve år. Læs mere om Daniel her.
Læs hele nyheden
Prækvalifikation
DRIAS er endnu engang blevet prækvalificeret til et boligprojekt. Vi ser frem til en spændende proces.
Læs hele nyheden
Ny hjemmeside
​www.drias.dk har fået sig en tiltrængt renovering. Den gamle hjemmeside er blevet erstattet af en ny, hvor fokus er på mere brugervenlighed og et mere simplet look. Du vil stadig kunne finde alle oplysninger om vores ydelser og projekter, men de placeres nu i en mere indbydende indpakning.
Læs hele nyheden
Prækvalifikation
5 styks prækvalifikation på 2 uger!
Læs hele nyheden
Salonrifler og biogas - DRIAS besøger sine projekter
DRIAS tog på en tur rundt i Syd- og Midtjylland for at besøge færdige byggerier og se frugterne af deres arbejde. Det var en spændende og sjov dag, der bød på skydekonkurrence og ildelugtende rundvisning.
Læs hele nyheden
Prækvalifikation
DRIAS er blevet prækvalificeret til udvidelsen af Kongebrocentret i samarbejde med DN Entreprise A/S og AI.
Læs hele nyheden
Ny kollega hos DRIAS
DRIAS er glade for at byde Bjarke Staal velkommen som en fast del af organisationen. Bjarke starter hos DRIAS fra primo maj måned.
Læs hele nyheden
DRIAS møder de studerende
Økonomi- og administrationschef Tommy Hansen besøgte Campus Vejle, hvor han talte til eleverne om vigtigheden af risikostyring i små virksomheder. Han satte billede på elevernes teoretiske viden og ansporede dem til at søge mulighederne i små virksomheder.
Læs hele nyheden
Boliger skyder op i skoven
Drømmen om at vågne op i skovbrynet og have naturen helt tæt på er et skridt tættere på virkelighed. DRIAS afleverer i dag hovedprojektet Filterværket i Grejsdalen.
Læs hele nyheden
BYGGERI '16
Den 4. marts drog den samlede medarbejderstand hos DRIAS Rådgivende Ingeniører A/S på tur til Fredericia for at deltage i Byggeri’16.
Læs hele nyheden
NYE KOLLEGAER
DRIAS søger 2 nye kollegaer til opstart snarest muligt. Se job-fanen.
Læs hele nyheden
PRÆKVALIFIKATION
Vi er blevet prækvalificeret til rammeaftale om statslige byggerier, delaftale 1 for Bygningsstyrelsen.​
Læs hele nyheden
PRÆKVALIFIKATION
DRIAS er sammen med Søren Andersen Arkitekter og IKONO/Bysted blevet prækvalificeret til Ny Trelleborg.
Læs hele nyheden
NY OPGAVE
DRIAS har indgået kontrakt på en tilbygning til Zleep hotel i Billund.
Læs hele nyheden
VUNDET OPGAVE
DRIAS vinder sammen med totalrådgiver KPF arkitekter og Esbensen Rådgivende ingeniører det nye Sundhedscenter Haderslev.
Læs hele nyheden
NY KOLLEGA
Jakob Stougaard Thomsen er den 1. september 2015 blevet ansat som konstruktionsingeniør hos DRIAS.
Læs hele nyheden
NY KOLLEGA
Klaus Refsgaard er den 1. maj 2015 blevet ansat som konstruktionsingeniør hos DRIAS.
Læs hele nyheden

DRIAS Rådgivende Ingeniører A/S - Erhvervsparken 1A - 7160 Tørring - Tlf.: 7580 1444 - E-mail: drias@drias.dk